závesy kvety

Informácie

tel: mobil: 0911 815 087
fax: pevná linka/fax 048/4147435
topdekor@hotmail.sk

 



Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

e-shopu www.topdekor.sk

Pri práci s osobnými údajmi sa zaväzujeme riadiť zákonom č 122/2013 Z. z. O ochrane osobných údajov.

  1. Spoločnosť Sport live s.r.o.

    Jilemnického 17

    974 04 Banská Bystrica

    IČO: 36668061

    DIČ: 2022234005

    IČ DPH: SK2022234005

    spoločnosť je zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu v Banskej Bystrici oddiel Sro vložka č.12006/S

    /ďalej len „predávajúci“/

    spracováva v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“), nasledujúce osobné údaje:

    - meno, priezvisko

    - e-mailovú adresu

    - telefónne číslo

    - adresu/sídlo ak je kupujúcim právnická osoba aj: · IČO, DIČ, IČDPH

    Vyššie uvedené osobné údaje je nutné spracovať pre vybavenie objednávok a ďalšie plnenie zo zmluvy, ak medzi vami a predávajúcim dôjde k uzavretiu kúpnej zmluvy. Takéto spracovanie osobných údajov umožňuje čl. 6 ods. 1 písm. b)

    Nariadenie - spracovanie je nevyhnutné pre výkon zmluvy. Predávajúci spracováva tieto údaje rovnako za účelom evidencie zmluvy a prípadného budúceho uplatnenia a obrany práv a povinností zmluvných strán.

    Uchovanie a spracovanie osobných údajov je za vyššie uvedeným účelom po dobu 10 rokov od realizácie poslednej časti plnenia podľa zmluvy, ak nepožaduje iný právny predpis uchovanie zmluvnej dokumentácie po dobu dlhšiu. Takéto spracovanie je možné na základe čl. 6 ods. 1 písm. c) a f) Nariadenie - spracovanie je nevyhnutné pre splnenie právnej povinnosti a pre účely oprávnených záujmov správcu.

    Na e-mailovú adresu, prípadne telefónne číslo môžu byť kupujúcemu zasielané novinky a iné obchodné správy, tento postup umožňuje § 7 ods. 3 zákona č.480/2004 Zb., o službách informačnej spoločnosti, ak ho kupujúci neodmietne. Tieto oznámenia možno kedykoľvek akýmkoľvek spôsobom - napríklad zaslaním e-mailu alebo kliknutím na odkaz v obchodnom oznámení - odhlásiť.

    Spracovanie osobných údajov je vykonávané spol. Sport live s r.o., teda správcom osobných údajov.

    Osobné údaje pre tohto správcu spracúvajú tiež spracovatelia.:

    - poskytovateľ služby Webareal, prevádzkovanej spoločnosťou Bohemiasoft s.r.o., sídlom Rudolfovská tř. 247/85, 370 01, České Budějovice, ČR

    - správca serveru – Atlantis Systems s.r.o., Gorkého 6, 81101 Bratislava

    - dopravcovia: Slovenská pošta a.s: Partizánska cesta 9 975 99 Banská Bystrica

    Toptrans EU a.s, Na priehon 50 94905 Nitra

    Účtovná firma – Ing. VESTEG, s.r.o., Nám. SNP 2 974 01 Banská Bystrica

    Predávajúci pri spracovaní osobných údajov postupuje v zmysle Zákona č. 122/2013 o ochrane osobných údajov a spracúva iba osobné údaje nevyhnutné na uzavretie spotrebiteľskej zmluvy. Účelom spracovania osobných údajov je ich využitie na plnenie spotrebiteľskej zmluvy, ktorú predávajúci uzatvára s kupujúcim vytvorením objednávky v tomto internetovom obchode

    Správca osobných údajov, ako prevádzkovateľ webovej stránky www.topdekor.sk,

    používa na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité na účely merania návštevnosti webových stránok a vytváranie štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webových stránkach a základné funkčnosti webových stránok.

    Zber cookies na účely uvedené vyššie môže byť považovaný za spracovanie osobných údajov. Takéto spracovanie je možné na základe zákonného dôvodu - oprávneného záujmu správcu, a umožňuje ho čl. 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia.

    Webové stránky je možné používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu - tento režim je možný buď nastaviť v rámci nastavenia prehliadača alebo je možné vzniesť proti takémuto zberu na základe oprávneného záujmu správcu námietku podľa čl. 21 Nariadenia.

    Vaša námietka bude vyhodnotená bezodkladne. Cookies nevyhnutné pre funkčnosť webu budú uchované len po dobu nevyhnutne nutnú pre fungovanie webu .

    Osobné údaje nebudú odovzdané do tretích krajín mimo EÚ.

    Správcu je možné kontaktovať na emailovej adrese topdekor@hotmail.sk

YzI2YTQ5N